Buiten Tuinaanleg & Verandabouw<br /> Passie voor uw buitenleven

Buiten Tuinaanleg & Verandabouw
Passie voor uw buitenleven

Over ons

Over ons

De wortels van passie voor uw buitenleven

Eigenaar Koen van Baal groeide op in Rijsbergen en woont sinds 2003 in het nabijgelegen Zundert, waar ook zijn bedrijf gevestigd is. De rust en ruimte van deze natuurrijke omgeving inspireren hem van jongs af aan. Dit én zijn passie voor vormgeven zijn de basis van zijn tuinontwerpen. Het uitgangspunt is om zijn klanten uit te nodigen die stap naar buiten te maken om te ervaren dat er niets zo mooi is als het buitenleven.

Een ervaren hovenier die het binnenleven naar buiten leidt

Koen van Baal is een ruim ervaren hovenier, gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van tuinen die een verlengstuk zijn van uw woning en uw binnenleven. Uw binnenleven wordt naar buiten uitbereid! Een veranda als tweede huiskamer hoort daar wat hem betreft bij, omdat je daardoor zo lang en vaak mogelijk van het buitenleven kan genieten. Voor de uitvoering bedient Koen zich van alle nodige disciplines. Zijn vaste netwerk van vakmannen zetten desgewenst alle puntjes op de i. De klant kan van a tot z worden ontzorgd.

Een lust om in te leven

Buiten Tuinaanleg en Verandabouw staat voor betaalbare kwaliteit en duurzaamheid. In ieder ontwerp maakt Koen van Baal de vertaalslag van uw persoonlijke wensen en laat hij uw buitenleven naadloos aansluiten op uw leven binnenshuis. Kenmerkend zijn hun rust, eenvoud en tijdloze karakter. Authentieke bouwmaterialen spelen hierin een belangrijke rol. Een bijzonder detail maakt ieder plaatje af. Het eindresultaat moet een lust zijn om in te leven, waarbij onderhoudsvriendelijkheid een uitgangspunt is.