Buiten Tuinaanleg & Verandabouw<br /> Passie voor uw buitenleven

Buiten Tuinaanleg & Verandabouw
Passie voor uw buitenleven

Over ons

Over ons

De wortels van passie voor uw buitenleven

Buiten tuinaanleg en verandabouw is al jarenlang een solide partner voor het realiseren van uw unieke tuin! Bij de oprichting leefde vooral het verlangen om tuinen te ontwerpen met gevoel voor de omgeving en de bestaande bebouwing. Sinds de oprichting zijn de ontwerpen en de realisatie ervan echt maatwerk. Dit heeft in de loop der jaren geleid tot prachtige tuinen en vele tevreden klanten. 

Een ervaren hovenier die het binnenleven naar buiten leidt

Het maatwerk ontwerp wordt voor u in 3D uitgewerkt zodat u vooraf precies weet wat u mag verwachten van ons. Buiten bestaat uit ruim ervaren hoveniers en timmermannen, gespecialiseerd in het realiseren van tuinen die een verlengstuk zijn van uw woning en uw binnenleven. Uw binnenleven wordt naar buiten uitbereid! 

Een lust om in te leven

Buiten Tuinaanleg en Verandabouw staat voor betaalbare kwaliteit en duurzaamheid. In ieder ontwerp maken we de vertaalslag van uw persoonlijke wensen en laten we uw buitenleven naadloos aansluiten op uw leven binnenshuis. Kenmerkend zijn hun rust, eenvoud en tijdloze karakter. Authentieke bouwmaterialen spelen hierin vaak een belangrijke rol. Een bijzonder detail maakt ieder plaatje af. Het eindresultaat moet een lust zijn om in te leven, waarbij onderhoudsvriendelijkheid een uitgangspunt is.