Passie voor uw buitenleven

Passie voor uw buitenleven

Tuinontwerp

Een buitengewone tuin begint bij een sterk ontwerp

Een ‘buitengewone’ tuin begint bij een sterk ontwerp. Natuurlijk liggen uw wensen en levensstijl hieraan ten grondslag. Hierover gaan wij graag vrijblijvend met u in gesprek.

Een passende vertaalslag

We komen naar u toe omdat uw woning ons óók belangrijke aanknopingpunten geeft over uw binnenleven. Uw nieuwe tuin moet hier naadloos op aansluiten. Daarbij inventariseren wij onder andere de natuurlijke elementen van uw tuinperceel, zoals zonnestand en uitzicht. Ook hiermee houden wij rekening in ons ontwerp. Aan de hand van alle verzamelde gegevens maken wij een gedetailleerd schetsontwerp en een indicatieve offerte. Naast een schetsontwerp kunt u desgewenst een 3D ontwerp ontvangen. In deze fase kan het ontwerp nog steeds worden aangepast.

Uw buitenleven snel binnen handbereik

Zodra u helemaal tevreden bent met het schetsontwerp, maken wij het definitieve plan. Uw akkoord is voor ons het sein om met de aanleg van uw nieuwe tuin te beginnen. Meestal is dat zo’n maand na het eerste contact. Wanneer u dus in december of januari bij ons aanklopt, heeft u uw nieuwe buitenleven al in het vroege voorjaar binnen handbereik.

 

  • Tuinontwerp
  • Tuinontwerp
  • Tuinontwerp

Buiten Tuinaanleg en Verandabouw werkt momenteel aan meerdere projecten. Op onze impressiepagina staan fotoreportages van reeds afgeronde projecten.

Bekijk impressies